Школу мистецтв «Гармонія» відкрили на Жашківщині

Школу мистецтв «Гармонія» відкрили на Жашківщині

На Жашківщині в Бузівській об’єднаній територіальній громаді відкрили школу мистецтв «Гармонія». Вона функціонує на базі місцевого Центру культури й дозвілля. І нині тутешні діти мають змогу творчо розвиватись. Адже навчання передбачає три напрями, каже очільник тергромади Олександр Фуркало:

– Це, зокрема, образотворчий та хореографічний напрями. А також музично-інструментальний з класами теорії музики, духових та ударних інструментів, а ще фортепіано, вокалу, баяну, гітари, саксофону, скрипки. Нині в школі навчається 37 дітей різного віку.

Перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький, який долучився до офіційного відкриття школи, з приємністю відзначив таку ініціативу й прагнення громади – створити умови для всебічного розвитку дітей.

– Щира вдячність голові територіальної громади, а також депутатському корпусу за те, що ухвалили рішення про створення школи й узялися фінансово підтримувати. Тим самим – дали унікальну змогу дітям реалізовувати свої таланти. А діти справді талановиті. І я переконаний, багато з них удосконалюватимуть в подальшому свої вміння, розвиватимуть творчу діяльність вже на професійній сцені та неодноразово прославлять Бузівську ОТГ, – наголосив Тарас Миколайович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x