Учень шполянського ліцею вчинив розбійний напад

Учень шполянського ліцею вчинив розбійний напад

17-річний юнак, погрожуючи ножем, відібрав речі в учня одного із навчальних закладів Шполи. Зловмисника встановлено. Його дії кваліфіковані за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. До чергової частини Шполянського районного відділу міліції звернувся учень одного із ліцеїв міста з повідомленням про те, що на нього здійснено розбійний напад. Інформує прес-служба міліції.

Потерпілий розповів, що на території ліцею біля стадіону до нього підійшов хлопець з розкладним ножем в руці та почав вимагав гроші, проте в потерпілого їх не виявилось. Не отримавши коштів, зловмисник примусив хлопця вивернути кишені та забрав його мобільний телефон і колоду карт. Спілкуючись з учнями і педагогами та описуючи нападника, працівники міліції отримали важливу інформацію – під його опис підпадав учень цього ж навчального закладу. В розмові з підозрюваним, останній повністю зізнався у вчиненому. Хлопець виправдовується, каже, що хотів взяти речі лише на певний час, а потім збирався все повернути.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Шполянського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Ведеться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x