Черкаси на Summer Challenge 2019

Черкаси на Summer Challenge 2019

Хвиля унікального заходу для міста і області захопила Черкаси. Соцмережі переповнені схвильованими відгуками, фото та відео черкащан і гостей міста, яким пощастило взяти участь у заході. Пропонуємо до вашої уваги кілька найцікавіших.

SUMMER CHALLENGE – єдиний в Україні фестиваль тимбілдингу, що проходить щорічно влітку в м. Черкаси. Це унікальний фестиваль командотворення, який об’єднує представників бізнесу, влади та проактивної громади заради реалізації суспільно-корисних для міста та України проектів. Автор, організатор фестивалю: KasyaNova Event
Генеральний технічний партнер: IQtech Event Service / Технічна підтримка заходів

ЦІЛІ 2019:
1. РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
У 2019 році фестиваль залучає соціально-відповідальні підприємства та громаду для підтримки найменших черкащан – передчасно народжених дітей. Благодійна мета 2019: придбання візуалізатора вен для пацієнтів неонатального центру Черкаської обласної дитячої лікарні.

2. РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦТВА
Важливою складовою фестивалю є економічний форум без краваток Бізнес-форум OPEN BIZ, який складається з 3-х освітніх платформ: форуму для МСБ \”OPEN BIZ. Masters\”, безкоштовного тренінг-марафону \”OPEN BIZ. Start\” для тих, хто планує займатися підприємницькою діяльністю та лінійки майстер-класів “OPEN BIZ. Try” для освоєння практичних навичок із різних сфер діяльності. Наша мета: створити бізнес-спільноту.

3. РОЗВИТОК МІСТА, ЯК КОМАНДИ
Ми об’єднуємо людей заради розвитку командного духу, ідей благодійності, інноваційного мислення, конкурентоспроможності в сучасному світі, комунікацій і вміння взаємодіяти в команді заради реальних змін у місті та країні.

ГОЛОВНІ ПОДІЇ ФЕСТИВАЛЮ:
🔴 Екстремальний забіг X-Challenge
🔴 Бізнес-форум OPEN BIZ
🔴 Міський тимбілдинг \”Шалена Трійка\”
🔴 Битва фарбами HOLI WAR
🔴 простір розвитку Клуб науки QUARK
🔴 вечірній LIVE PERFORMANCE

Фото із соцмереж у спеціальному фоторепортажі за цим покликанням:

https://novadoba.com.ua/58541-cherkasy-na-summer-challenge-2019-fotooglyad.html

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x