Черкащани долучилися до святкувань Дня Європи

Черкащани долучилися до святкувань Дня Європи

Черкащани долучилися до святкувань Дня Європи

Сьогодні в Черкасах пройшла хода у вишиванках, представники якої долучилися до святкувань Дня Європи на «Хрещатик-сіті». 12 років відзначається День Європи в Україні. Інформує власний кореспондент «Нової Доби». Із цим святом черкащан привітали Юрій Ткаченко, голова ОДА та голова обласної ради Валентина Коваленко.

– Приємно те, що сьогодні є багато патріотично налаштованої молоді, багато є тих, хто готовий не з автоматом, а своїми мирними діями показати Європі, що ми хочемо бути там. Приємно й те, що ми сьогодні тут зібралися, згуртувалися разом, – зазначив Юрій Олегович.

Також сьогодні було нагороджено й переможців квесту до Дня Європи, серед учасників були черкаські школярі. Суть квесту полягала в знанні європейських цінностей та країн Європейського Союзу.

Отже, перше місце отримав євро клуб «Справедливість», Черкаської школи №6, друге – команда з школи №32 і третє – команда з школи №31 під назвою «Глобус». Учасники отримали грамоти, медалі та подарунки, а команда-переможець – ще й Кубок.
На закінчення учасники гурту «Квітограй» символічно зобразили прапор Євросоюзу: на синій тканині вони виклали віночки з ромашок, додавши ще один у центру, який символізував Україну.

Фоторепортаж тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x