Більше тисячі прикордонників строкової служби присягнули на вірність українському народові

Більше тисячі прикордонників строкової служби присягнули на вірність українському народові

У суботу 1 червня в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені Героя України генерал-майора Ігоря Момота відбулася церемонія складання військової присяги. Більше 1000 військовослужбовців строкової служби присягли на вірність українському народові. За інформацією Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені Героя України генерал-майора Ігоря Момота.

Варто зазначити, що до складання присяги, під керівництвом досвідчених офіцерів Головного центру, усі молоді бійці пройшли курс загальновійськової підготовки, у ході якого отримали теоретичні знання і практичні навички.

Урочистості розпочалися на стройовому плацу навчального закладу з внесення бойового прапору. У вітальній промові заступник директора департаменту-начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності полковник Олег Фігура привітав молодих прикордонників та зазначив, що військова присяга – це особливий, надзвичайно відповідальний та хвилюючий момент у житті кожного військовослужбовця, а клятва вірності своїй батьківщині споконвічно була і залишиться непорушним словом.

– Впевнений, що кожен з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні. Саме вам, продовжувати славні традиції прикордонного відомства, охорону державних рубежів та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави. Тож здоров’я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними народу України та словам військової присяги, – додав полковник Олег Фігура.

У ході урочистостей військовослужбовцям Головного центру присвоїли чергові військові звання, а священнослужителі освятили та благословили юнаків на військову справу. Церемонія присяги завершилась урочистим маршем персоналу Головного центра та молодого поповнення Державної прикордонної служби України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x