У Черкасах пройшов обласний турнір з боксу для юних спортсменів

У Черкасах пройшов обласний турнір з боксу для юних спортсменів

Днями в Черкасах, в спортивному комплексі «Манеж» відбулися змагання юних боксерів. В заході взяли участь 70 бійців з усієї області та Києва. Головна мета турніру між школярами 2007–2011 років народження – мотиваційна. Про це потурбувалися підприємці та благодійники. Діти не лише здобули звання чемпіонів турніру «Майбутнє України», а й отримали гарні призи від спонсорів як нагороду за свою перемогу.

Турнір з боксу «Майбутнє України» Спортивний клуб «Манеж» проводить уже третій рік поспіль.

– Жодні змагання не проходять без людей, які небайдужі до боксу, – відзначив під час церемонії відкриття головний суддя змагань, голова суддівської колегії суддів Черкащини, суддя національної категорії Сергій Медведєв. – Такі люди знаходяться в цьому залі. Він обладнаний за їхньої допомоги. Тренування також проводяться з їхньою допомогою. Тому сьогодні ми не просто хочемо подякувати людям, які піклуються про наших дітей, а й вручити їм спеціальні документи, що посвідчують це.

Спеціальну подяку від організаторів заходу отримали представники Благодійного фонду «Деликат», мережі кав’ярень «caffeine», мережі магазинів «Шарм», Черкасиенергозбуту, Украгроімпорту та «CabLook taxi».

– Хочу висловити велику подяку всім, хто брав участь в організації цього турніру, – відзначив віце-президент боксерського клубу «Манеж» майстер спорту Артем Савенко. – Це наші спонсори, меценати, тренери, судді. Без вас би цього турніру не було. Ми популяризуємо це вид спорту так, щоб діти в майбутньому мали бажання займатися. Значною мірою цьому сприяють хороші подарунки та фінансова підтримка від спонсорів. Адже все подароване знадобиться їм у подальшому для досягнення високих результатів.

Самі юні спортсмени теж високо цінують подарунки та вклад людей небайдужих до спортивного розвитку української молоді.

– Я займаюся боксом з чотирьох років, – повідомив 9-річний черкащанин Давид Джур. – Разом із сьогоднішньою в мене вже 5 перемог. Двічі ставав чемпіоном області і раз чемпіоном міста. Зайняв друге місце на міжнародних змаганнях. Думаю, подарунки, які отримав, дуже допоможуть мені вигравати і в наступних турнірах.

Андрій Шмагайло, який навчається в 24-ій школі м. Черкаси теж цього дня взяв участь у чемпіонаті:

– Займаюся боксом уже два роки, але й досі перше відчуття, яке виникає, коли виходжу на ринг – страх, – ділиться хлопчик. – Але коли лунає звук гонга, всі відчуття зникають, крім бажання перемогти. У змаганнях я брав участь уже двічі, і двічі вигравав. Я дуже вдячний людям, які піклуються про те, щоб такі турніри відбувалися.

За словами засновника мережі магазинів «Деликат» Олега Хелетія, їхня організація завжди з особливою увагою ставилася до цих змагань і є їхнім єдиним постійним спонсором.

– Ми розуміємо, наскільки важливим є спортивний розвиток молоді в Україні, особливо в нинішні часи, – говорить Олег Павлович. – Думаю, що вкладати кошти в цю справу є дійсно правильним рішенням, адже молодь – це наше майбутнє і варто турбуватися про те, щоб вона виростала сильною, цілеспрямованою і добре підготовленою до всіх перепитій сучасного життя.

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x