Посадовицю терцентру із Золотоніщини затримали за хабарництво

Посадовицю терцентру із Золотоніщини затримали за хабарництво

Золотоніська місцева прокуратура спільно з працівниками СБУ в Черкаській області та слідчими Золотоніського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області 03.06.2019 викрили службову особу одного з відділень КП «Територіальний центр соціального обслуговування», яка вимагала та отримала від громадянина кошти за лояльне ставлення адміністрації підприємства до його родичів похилого віку, які пербувають на утриманні територцентру. Повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Службовицю затримали в порядку ст. 208 КПК України на гарячому під час одержання 17 450 грн, що вилучили правоохоронці в ході огляду місця події.

За вказаним фактом розслідують кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні проводять необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x