У Городищі відбувся щорічний районний фестиваль творчості дітей різних категорій

У Городищі відбувся щорічний районний фестиваль творчості дітей різних категорій

Традиційно до Міжнародного Деня захисту дітей 31 травня у приміщенні районного Палацу культури ім. С.С. Гулака-Артемовського відбувся щорічний районний фестиваль творчості дітей різних категорій «Повір у себе – в тебе повірять інші». Захід провів та організував Городищенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Цьогоріч участь у фестивалі взяли опікунські та прийомні родини, сім’ї, в яких виховуються діти, що потребують сторонньої допомоги, сім’ї, батьки яких є учасниками АТО, діти загиблих учасників АТО, малозабезпечені родини та творчі діти району, які співпрацюють із Городищенським РЦСССДМ. Для цих діток – це надзвичайна подія, адже саме тут вони мають можливість розкрити весь свій потенціал, реалізувати свою особистість, продемонструвати, які вони талановиті, унікальні, неповторні.

Учасники фестивалю виступили напрочуд гарно, продемонструвавши свої здібності у дикламуванні віршів, гуморесок, вокалі, музиці та хореографії. Очі дітей випромінювали радість, на устах сяяли посмішки. Гості, які були запрошенні на фестиваль, захоплювались неповторністю творчих робіт, талановитістю та мужністю юних творців, їхніми прекрасними шедеврами – малюнками, аплікаціями, вишивками.

Наприкінці фестивалю всі діти отримали дипломи лауреатів районного фестивалю творчості дітей «Повір у себе – в тебе повірять інші» та цінні подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x