Уманський НУС відзначив День науки урочистою Академією

Уманський НУС відзначив День науки урочистою Академією

Проведення урочистої Академії з нагоди Дня науки сьогодні в Уманському національному університеті садівництва зібрало чимало науковців професорсько-викладацького складу університету та гостей, посадовців міста Умані.

Уманський НУС відзначив День науки урочистою Академією

Зокрема, привітати з професійним святом науковців Уманського НУС до навчального закладу завітали: очільник міста Олександр Цебрій, голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, голова Управління агропромислового розвитку Уманської райдержадміністрації Валентина Мовчанюк, голова Уманської районної профспілкової організації працівників АПК Варвара Гаркава. Їх гостинно вітала ректор університету Олена Непочатенко, а гості, відзначивши велику працю Олени Олександрівни та її беззаперечний талант вести з колегами наукову діяльність, відзначили кращих почесними грамотами за досягнуті успіхи у науково-дослідній роботі та з нагоди Дня науки. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-центрі Уманського НУС.

Уманський НУС відзначив День науки урочистою Академією

Справжньою окрасою та тримачем посмішок присутніх на заході були молоді та талановиті студенти Уманського НУС – творчі колективи університету, вокальні виступи яких викликали шквал оплесків, надихаючи та звеселяючи усіх присутніх.
Для Уманського національного університету садівництва це особливе свято, адже розвиток навчального закладу нерозривно пов’язаний з успіхами у науковій діяльності, з результативною працею вчених. Науковий шлях нашого навчального закладу має славну історію, яка сягає понад 175 років. Вона багата на яскраві події та легендарні імена, відома у світі своїми науковими школами, що виховали сотні талановитих вчених, якими сьогодні пишається університет, регіон і вся країна.

Уманський НУС відзначив День науки урочистою Академією

Тож щиро вітаємо славну когорту науковців і весь колектив університету з Днем науки, зичимо творчої наснаги, нових яскравих наукових звершень і відкриттів на славу науки, України, міста та рідного університету!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x