Два брати-дебошири вчинили бійку в плавучому ресторані (ФОТО)

Два брати-дебошири вчинили бійку в плавучому ресторані (ФОТО)

Відпочиваючи в плавучому ресторані в Черкасах, зухвалі чоловіки зчинили бійку та викинули одного з відвідувачів за борт у річку. Вгамували правопорушників поліцейські охорони, повіджомляють в прес-службі відомства.

О 20 годині вечора на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з ресторану, що розташований по вулиці Припортова. Прибувши на місце події, наряд групи реагування виявив двох чоловіків, які були у стані алкогольного сп’яніння, поводили себе неадекватно та зухвало, не реагуючи на зауваження правоохоронців, продовжували висловлюватися ненормативною лексикою до оточуючих та намагалися зчинити бійку з правоохоронцями. Поліцейськими для припинення їх дій були застосовані кайданки.

За словами адміністрації закладу, чоловіки вступили в словесну перепалку з іншими відвідувачами, одного з яких викинули за борт у воду, коли сварка переросла в бійку. Також пошкодили майно закладу.

Особи затриманих встановлено. Це два брати – жителі Черкаського району, 1977 та 1974 років народження. Правопорушників доставили до чергової частини Черкаського ВП ГУНП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x