У Черкасах горіла багатоповерхівка (ВІДЕО)

У Черкасах горіла багатоповерхівка (ВІДЕО)

6 червня о 13:31 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про пожежу в квартирі багатоповерхового житлового будинку на вулиці Гагаріна. Дим, що виходив з балкону квартири на 3-му поверсі, помітили мешканці будинку, які одразу зателефонували до Служби порятунку «101». Інформує управління ДСНС України в Черкаській області.

Упродовж п’яти хвилин до місця події прибули чотири відділення пожежно-рятувальних підрозділів Черкаського гарнізону Управління ДСНС, а також чергова зміна оперативного відділу. Ще до прибуття на місце події пожежних, мешканці будинку змогли самостійно залишити небезпечну зону, а також сусідні задимлені квартири.

Оперативними діями фахівців ДСНС пожежу о 14:14 вдалося локалізувати, а о 14:32 повністю ліквідувати. Завдяки професіоналізму рятувальників вдалося також запобігти поширенню вогню на сусідні квартири дев‘ятиповерхового будинку.

Під час пожежі загиблих та травмованих немає. Наразі причина пожежі встановлюється. З метою зниження напруги та стресу серед жителів будинку на місці події працював психолог Управління. На гасіння пожежі залучалися 6 одиниць спецтехніки та 19 чоловік особового складу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x