У Черкасах відбувся дитячий турнір із футболу

У Черкасах відбувся дитячий турнір із футболу

Дитячий турнір з футболу «Кубок «Ласки» для U-10 провели днями у Черкасах. Захід, який організувала благодійна організація «Волонтер Черкащини» під керівництвом Микола Добровольський, відбувся за підтримки міського голови Анатолія Бондаренка, інформують у прес-службі міської ради.

У турнірі змагалися 6 команд міста Черкаси, які були поділені на 2 групи. Запекла боротьба точилася в обох з них. Так в групі «А» перемогу святкували юні вихованці Еріка Асцатурова, команда ФШМ «Явір», яка програла перший матч команді вихованців Романа Борових СДЮСШОР «Чайка-1» з рахунком 2-1, потім, вигравши в вихованців Григорія Фощія з рахунком 3-1, лише завдяки різниці забитих та пропущених в плюс 1 гол посіла перше місце в групі.
Другими були СДЮШОР «Чайка-1», які, маючи також як і команда ФШМ «Явір» та команда «Дніпро-80» по 3-ри очки, але різницю забитих та пропущених нуль м’ячів, 3-ми були команда СДЮСШ «Дніпро-80» з 3-ма очками та різницею забитих та пропущених в мінус 1 м’яч.

У другій групі «В» боротьба була не менш запеклою. Тут фаворитом групи стали найбільш юні учасники турніру – команда тренера Євгенія Борисюка СДЮСШОР «Чайка -2010». Саме вони переграли з однаковим рахунком 1-0 команди старших за віком «Фортуну» та СК «Дніпро» та з 6-ма очками посіли перше місце в групі «В».
А от за 2-ге місце прийшлося пробивати 11-ти метрові штрафні удари. Змагалися «Фортуна» та СК «Дніпро». Сильнішими та успішнішими були юні футболісти тренера Олега Гопка, які в серії пенальті перемогли 4-2.

В матчі за 5-6 місце зустрілися команди СДЮСШОР «Фортуна» та команда ДЮСШ «Дніпро-80» Черкаської міськради. З рахунком 2-0 перемогла «Фортуна».
У матчі за 3-4 місце зустрілися СДЮСШОР «Чайка-1» та СК-Дніпро, де перемогу з рахунком 1-0 святкували також вихованці СДЮСШОР. Їм дістався кубок «Ласки» за 3-є місце.

А от фінал за 1-2 місце був надто напруженим. Тут зустрілися ФШМ «Явір» та наймолодші учасники турніру СДЮСШОР «Чайка – 2010». Першими гол забили вихованці тренера Євгена Борисюка, але за декілька хвилин до завершення матчу ФШМ «Явір» зрівняв рахунок матчу. І знову серія 11-ти метрових штрафних ударів.
Серія пенальті затягнулася за 10-ть ударів, пробили вже і воротарі, а рахунок був рівний. І все ж футбольна удача цього разу обрала ФШМ «Явір», вони стали переможцями такого турніру «Кубок «Ласки».

Міський голова Анатолій Бондаренко провів майстер-клас для юних футболістів. Він, ставши у рамці воріт, відбивав 11-ти метрові штрафні удари від спортсменів всіх команд учасників турніру «Ласки». Потім міський голова вже сам випробував вміння відбивати пенальті юних воротарів команд.
Міський голова Анатолій Бондаренко приділяє значну увагу розвитку спорту у Черкасах.

“Ми маємо з самого малку привчати дітей до спорту, до здорового способу життя. Лише таким чином ми можемо виховати здорове, сильне та прогресивне нове покоління”, – зазначив міський голова у коментарі журналістам після закінчення заходу.

Всі учасники турніру, окрім задоволення та позитивних емоцій, отримали медалі, 55-ть індивідуальних відзнак від спонсорів турніру ТОВ «Ласка» та міського голови, трьом першим командам вручили кубки «Ласки». Також юні спортсмени отримали подарунки: футбольні м’ячі і по ящику морозива.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x