Відомі перші кандидати в депутати на Черкащині

Відомі перші кандидати в депутати на Черкащині

Партія «Голос», лідером якої є відомий співак Святослав Вакарчук, висуватиме своїх кандидатів у Верховну Раду лише на двох мажоритарних округах Черкаської області. Відповідне рішення ухвалили минулої суботи, 8 червня, на з’їзді партії. На 194 окрузі з центром у Черкасах «Голос» висуватиме ІТ-підприємця, власника компанії eKreative Віктора Євпака, повідомляє 18000.

По 195 округу балотуватиметься керівник громадської спілки «Черкаська асоціація ОСББ та ЖБК “На варті”» Володимир Друмашко.
Водночас як повідомила в ефірі «Громадського» самовисуванка по 199 округу (з центром у Жашкові) Світлана Заліщук, вона домовилась зі Святославом Вакарчуком, аби на її окрузі кандидата від «Голосу» не було. Також Вакарчук нібито пообіцяв їй про публічну підтримку на окрузі.

По 194 округу ще однією кандидаткою в народні депутати стала заступниця міського голови з питань ЖКК Людмила Бордунос. Затверджений список мажоритарників оприлюднила політична партія «Об’єднання \”Самопоміч\”» минулої суботи. За освітою вона юристка. Понад рік працює в органах виконавчої влади на посаді заступника міського голови. На решті мажоритарних округів Черкащини «Самопоміч» не представила своїх кандидатів.
Додамо, 25-тим у виборчому списку «Самопомочі» став відомий волонтер, голова обласного осередку В’ячеслав Скічко.

Окрім Людмили Бордунос на 194 округу кандидатом-мажоритарником від «Слуги народу» – Любов Шпак, від націоналістів – Дмитро Кухарчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x