ОЦЗ: із початку року працевлаштували понад 130 учасників бойових дій

ОЦЗ: із початку року працевлаштували понад 130 учасників бойових дій

Від початку року послугами обласної служби зайнятості скористалися 691 безробітний з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції та операції об’єднаних сил, з них 83 особи з інвалідністю. Допомогу по безробіттю отримували 638 учасників АТО (ООС). За сприяння обласної служби зайнятості отримали роботу 137 учасників АТО (ООС), з них 10 осіб з інвалідністю. Про це інформує Обласна служба зайнятості.

Серед учасників АТО (ООС), зареєстрованих в обласній службі зайнятості, майже половина (44%) – особи віком до 35 років, майже третина (32%) – особи від 35 до 45 років, майже кожний п’ятий (20%) – старше 45 років.

Розподіл за освітою безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО є наступним: особи з професійно-технічною освітою становлять 50%; з вищою – 35%, з початковою та середньою – 15%.

До громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 40 осіб учасників АТО (ООС).

Для забезпечення відповідності професійно-кваліфікаційного рівня вимогам роботодавців професійне навчання за направленням обласної служби зайнятості проходили 49 учасників АТО (ООС), у т.ч. 4 особи з інвалідністю.

Статус безробітного мали 443 безробітних з числа учасників АТО (ООС), з них 401 особа отримувала допомогу по безробіттю. Середній розмір допомоги по безробіттю становив 5244 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x