Зірвав замок і демонтував решітку: у Звенигородці чоловік спланував крадіжку магазину

Зірвав замок і демонтував решітку: у Звенигородці чоловік спланував крадіжку магазину

На Черкащині правоохоронці затримали чоловіка при спробі вдертися до магазину, повідомляють у прес-службі Управління поліції охорони в Черкаській області.

У Звенигородці 48-річний місцевий житель о другій годині ночі намагався проникнути до крамниці, щоб здійснити крадіжку. Перешкодили планам зловмисника поліцейські.

Подія сталася о 2:05 на вулиці Ватутіна. Під час відпрацювання інформації спецлінії «102» про те, що невідомий зриває замок з дверей магазину, правоохоронці негайно прибули на місце події.

Біля вхідних дверей магазину побачили чоловіка, який, помітивши службовий автомобіль поліції охорони, намагався втекти. Проте поліцейські наздогнали й затримали правопорушника.

Чоловік зізнався, що йшов на крадіжку сплановано: зірвав навісний замок із вхідних дверей та почав демонтувати решітки, щоб потрапити всередину для крадіжки.

У ході перевірки встановили особу затриманого. Ним виявився житель Звенигородки, 1971 року народження. На місці події працювала слідчо-оперативна група Звенигородського ВП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x