Золотоніщанка вкрала мобілку з магазину

Золотоніщанка вкрала мобілку з магазину

Мобільний телефон жінка викрала у свого знайомого з місцевого магазину. Зловмисницю відшукали, речові докази вилучили. Відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Черкаської області.

До Золотоніського відділу поліції із заявою про крадіжку мобільного телефону звернувся житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що перебував у місцевому магазині, де на столі залишив свій мобільний, через деякий час помітив, що річ зникла. Також він додав: окрім нього, в магазині перебувала його знайома, яка розпивала алкогольні напої. Здійснивши перевірку, правоохоронці поспілкувались із цією жінкою, яка зізналась у вчиненому. Розповіла, що скористалась моментом, поки потерпілий відволікся та вкрала мобільний і сховала його у себе вдома.

Як повідомив т. в. о. начальника Золотоніського відділу поліції Богдан Горбачов, слідчий відділення Золотоніського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x