Вилучили обріз гвинтівки і пістолет

Вилучили обріз гвинтівки і пістолет

Золотоніські поліцейські вилучили у місцевого жителя зброю та патрони різного калібру. Чоловік зберігав обріз гвинтівки, пістолет з ознаками переробки та набої різного калібру. За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Черкаської області.

До поліцейських Золотоніського відділу надійшло повідомлення про чоловіка, який у себе вдома зберігає зброю. Після перевірки інформацію підтвердили. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання вказаної особи поліцейські виявили обріз пневматичної гвинтівки «ИЖ-38», пристосований для стрільби патронами калібру 5,6 мм, стартовий пістолет «Вольтран», пристосований для стрільби патронами калібру 9 мм, також в одній із кімнат будинку правоохоронці знайшли набої різного калібру. Пояснення щодо походження виявлених речей та мети їхнього зберігання господар не надав. Речові докази вилучили.

Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції Валерій Лютий, за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x