У Смілі для дітей провели літературну годину про Шевченка

У Смілі для дітей провели літературну годину про Шевченка

У Костянтинівську сільську бібліотеку завітали вихованці пришкільного табору Костянтинівської школи з двох загонів «Ромашки» (2 клас) та «Мальви» (4 клас). Школярі здійснили віртуальну екскурсію до столиці України – міста Київ. Дізналися про основні історичні пам’ятки і вулиці та звідки походить назва міста. Про це інформує сайт «Сміла».

З книжкової виставки «Для вас, діточки, цікаві книжечки» дізналися, що сільська книгозбірня отримала в дарунок від київського видавництва «Грані-Т» 70 книг для дітей. Це пригоди, казки, вірші, фантастичні твори і детективи.

Також для юних гостей підготували літературну годину «Маленьким про Великого Тараса» до 205-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Маленькі читайлики поглибили знання дітей про життєвий шлях Великого Кобзаря, виховання поваги до спадщини, яку залишив поет. Такі діти декламували вірші Тараса Шевченка та отримали заохочувальні подарунки від сільської ради.

Діти здійснили екскурсію книгозбірнею, зацікавились виставкою вишитих робіт, представлених в бібліотеці. Особливу увагу юних відвідувачів привернув килим, вишитий хрестиком з зображенням Великого Кобзаря, який виготовила Мотрона Камінчук, інформує завідуюча Костянтинівською сільською бібліотекою Лариса Тищенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x