Звернення народного депутата Геннадія Бобова

Звернення народного депутата Геннадія Бобова
ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

Сьогодні Україна переживає надскладний період своєї історії. На жаль, саме війна, корупція, занепад економіки, високі ціни та тарифи, закриття шкіл та лікарень, високий рівень злочинності стали ознакою нашого часу. Це системна криза, яку ми маємо неодмінно подолати заради майбутнього.
Усі ми хочемо змін на краще. І результати виборів Президента України свідчать саме про це. Тому сьогодні важливо наповнити всі гілки влади справжніми патріотами краю. Це не мають бути горлопани чи представники олігархів, які ховаються під маскою активістів, чи люди, які просто хочуть дорватися до влади. Історичний момент потребує тих, хто знає проблеми людей, справді може змінити ситуацію і готовий поступитися власними інтересами заради майбутнього України.
Ви знаєте, що я вже сім років опікуюся проблемами 196 виборчого округу. За цей час багато чого змінилося. Ми разом із вами розробили пакет реформ, який внес­ли до Верховної Ради; радилися на Народних зборах; допомагали нашим хлопцям в армії; захищали школи та лікарні від закриття; переживали всі потрясіння, що випали на долю України.

Увесь цей час, попри політичну ситуацію, як би не було скрутно, я допомагав рідному округу: газифікував села, надавав допомогу громадам, захищав інтереси виборців, підтримував обдаровану молодь, «вибивав» кошти на розвиток районів та міст у будь-якої влади. Ця робота не припинялася ані на тиждень й існувала не на словах, а на ділі. І результат може бачити кожна громада нашого округу. Звісно, є речі, на які не можна вплинути, і не все було зроблено, що хотілося б. Але я точно знаю, що моя діяльність принесла користь людям і громадам.
Зараз Україна стоїть на порозі нового часу. Ми всі маємо великі надії на нову владу, але ніхто не може зазирнути в майбутнє. Це буде непростий період, але я точно знаю, що ми можемо провести справжні реформи, яких вимагають люди.
Ми маємо якісно нового Президента, який готовий змінювати Україну. Тепер черга обрати якісно нову Верховну Раду, яка допоможе йому, в якій людям служитимуть справжні патріоти. Вважаю, що майбутнє скликання парламенту отримає унікальний шанс провести реформи, необхідність яких розуміє кожен із нас.

Саме тому я вирішив балотуватися в народні депутати по своєму рідному округу, коли б не відбулися вибори.
У цій газеті ви знайдете програму розвитку, що написана за результатами сотень зустрічей із людьми. Прошу вас висловити свою думку щодо цих тез та, якщо потрібно, додати своє бачення і необхідні кроки. Мені важливо, щоб влада була не відірвана від людей. Я донесу вашу позицію у Верховну Раду, в Уряд і Президенту України. Разом ми зможемо змінити країну!
Переконаний, що в цей перехідний період нашим містам і селам як ніколи потрібна підтримка. І мова не про красиві слова, а про конкретні результати. Тому я вирішив збільшити допомогу школам, лікарням, дитячим садкам, закладам культури округу. Результат ви побачите вже найближчим часом. Сподіваюся, що такі дії стануть прикладом і для інших. Сьогодні нам слід зберегти те, що ми маємо, відродити те, що дісталося нам у спадок, і створити фундамент для подальшого розвитку.
Нам усім потрібна Україна, де панував би мир та спокій; держава, в якій молодь хотіла б жити і працювати; країна, де шанують і знають свою історію та поважають досвід старших поколінь; край, де села та міста не занепадають, а розвиваються; де на вулицях лунає дитячий сміх, а діти забезпечені усім для навчання не гірше, ніж їхні однолітки за кордоном; де якісна медицина доступна кожному громадянину; де кожен із нас вірив би у майбутнє. Це можливо зробити. Головне – не проґавити шанс на зміни.

Щиро Ваш народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x