Юні черкаські митці вибороли перемогу на Міжнародному фестивалі «КерамДиво»

Юні черкаські митці вибороли перемогу на Міжнародному фестивалі «КерамДиво»

Щороку на початку червня, у розпал літніх канікул, талановиті діти ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР беруть активну участь у Міжнародному фестивалі обдарованої молоді «КерамДиво». Цей мистецький захід об’єднує юних вихованців народного художнього колективу-студії декоративно-прикладного мистецтва «Сходинки» (керівник Галина Тимошенко) із єдиною метою – продемонструвати свої творчі досягнення у художній кераміці та образотворчому мистецтві. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Юні черкаські митці вибороли перемогу на Міжнародному фестивалі «КерамДиво»

Цьогоріч позашкільний заклад і Черкаси представили Катя Заріцька, Саша Абрамчук, Лєра Андрощук, Катя Дахненко, Маша Кутова та Оля Бараннік. Майбутні мисткині упродовж тижня мали можливість не лише показати свої вміння і навички, а і попрацювати у творчих майстернях, взяти участь у майстер-класах народних майстрів, відвідати змістовні розважальні вечори та активно відпочити на березі Азовського моря.

У досить конкурентній творчій боротьбі (а цього року змагалися за звання найкращого 14 команд – 55 учасників) у номінації «художня кераміка» перемогу здобула – Лєра Андрощук, другою у номінації «образотворче мистецтво» (живопис) стала Катя Дахненко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x