У черкащанки вилучили півтонни фальсифікованих тютюнових виробів

У черкащанки вилучили півтонни фальсифікованих тютюнових виробів

У рамках операції «Акциз–2019» викрили жительку регіону, яка в одному з торгівельно-складських приміщень Черкас зберігала та реалізовувала фальсифіковані тютюнові вироби (махорку) та тютюнову сировину.

За повідомленням оперативного управління головного управління ДФС у Черкаській області, велику партію фальсифікованих тютюнових виробів та тютюнової сировини вилучили днями з незаконного обігу співробітники податкової міліції. Про це інформує ГУ ДФС у Черкаській області.

У рамках проведення операції «Акциз–2019» викрили жительку регіону, яка в одному з торгівельно-складських приміщень Черкас зберігала та реалізовувала фальсифіковані тютюнові вироби (махорку) та тютюнову сировину.

Правопорушниця реалізовувала фальсифікат зокрема й через сайт безкоштовних оголошень та спеціально створені закриті групи у месенджерах.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучили та передали на відповідальне зберігання близько 470 кілограмів тютюнової сировини та тютюнових виробів (махорки) без марок акцизного податку України загальною вартістю майже 600 тис. гривень.

Стосовно громадянки складено протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 1772 КУпАП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x