Фінішувала спартакіада серед депутатів

Фінішувала спартакіада серед депутатів

У суботу, 17 травня 2014 року, в м. Звенигородка відбулися змагання фінальної частини обласної Спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад. Повідомляє обласна рада.

За результатами зональних змагань до фінальної частини було допущено представників з таких видів спорту: шахів, шашок, настільного тенісу, волейболу та футзалу Уманського, Монастирищенського, Жашківського, Золотоніського, Черкаського, Корсунь-Шевченківського, Маньківського, Катеринопільського, Звенигородського, Канівського районів та м. Умані.

В урочистому відкритті змагань взяли участь керівник секретаріату виконавчого апарату обласної ради Василь Мовчан, голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський, депутати обласної ради Галина Кучер та Олексій Озірний, голова Звенигородської районної ради Володимир Кучер.

За підсумками змагань в загальнокомандній першості перемогу одержала команда Катеринопільського району, на другому місці представники Золотоніщини і на третьому – Жашківський район.

В особистій першості чемпіонами Спартакіади стали: у шахах – депутати Золотоніського району Іван Малий і Віра Масюк ; з шашок – Анатолій Хомич з Монастирищенського району і Лариса Остріцька, яка захищала кольори Черкаського району. В суперництві з настільного тенісу серед чоловіків перше місце здобув Станіслав Підлубний з Маньківщини, а серед жінок – Галина Кучер, яка представляла команду обласної ради. В командних іграх з волейболу чемпіонами стали жашківчани, а з футзалу –спортсмени Корсунь-Шевченківського району.

За результатами змагань сформована збірна команда Черкаської області, яка у вересні цього року буде захищати честь Черкащини та чемпіонське звання, яке команда виборола у 2013 році у Всеукраїнській Спартакіаді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x