На Черкащині визначили найкращі соціально-психологічні театри в закладах професійної освіти

На Черкащині визначили найкращі соціально-психологічні театри в закладах професійної освіти

Днями на Черкащині визначали найкращі соціально-психологічні театри у закладах професійної (професійно-технічної) освіти. На розгляд журі навчальні заклади представили 16 театральних вистав, 20 сценаріїв та 7 вистав кращого театрального сезону. Про це повідомляють у Департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

За результатами перегляду журі обласного конкурсу визначили кращі колективи. Друге місце отримали учасники соціально-психологічного театру «Шанс» ДНЗ «Городищенський професійний ліцей». Керівники театральної групи – Світлана Гудзь і Ганна Чиркова.

Третє призове місце розділили між собою соціально-психологічний театр «Театрали» ДНЗ «Черкаський професійний автодорожній ліцей» з керівником Ольгою Горбач та соціально-психологічний театр малих форм «Зав’язь» «ДНЗ «Смілянський ЦППРК» з керівником Оленою Одородько.

Подяками за активну участь у конкурсі нагородили соціально-психологічні театри «Фенікс» ДНЗ «Іркліївський професійний аграрний ліцей», «Пізнай себе» − ДНЗ «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей», «Дзеркало» − «Уманський професійний ліцей».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x