Черкаські рятувальники та військові відпрацювали спільні дії на випадок виникнення надзвичайної ситуації

Черкаські рятувальники та військові відпрацювали спільні дії на випадок виникнення надзвичайної ситуації

На базі військової частини Збройних сил України відбулось спільне навчання підрозділів Черкаського гарнізону ДСНС та військового пожежного підрозділу щодо ліквідації надзвичайних ситуацій. Про це інформує управління ДСНС України в Черкаській області.

Метою навчань було практичне відпрацювання заходів з ліквідації умовної аварії, пов`язаної із викидом хімічної речовини, гасіння умовної пожежі та вдосконалення порядку взаємодії органів управління і сил, які залучаються до оперативного реагування.

Після надходження повідомлення про пожежу на пункт зв’язку військової частини, до місця умовного загорання було направлено чергову зміну пожежної команди військової частини у складі одного відділення. Разом з тим, черговий по частині, про виникнення пожежі повідомив до Служби порятунку «101».

Згідно із розрахунком сил та засобі на місце виклику прибули вогнеборці 2-ї держаної пожежно-рятувальної частини міста, які після проведення розвідки, переконавшись, що обслуговувальному персоналу нічого не загрожує, приступили до ліквідації пожежі. Також рятувальники відпрацювали дії щодо проведення дегазації, дезактивації та знезараження автомобіля.

У ході тренування рятувальники та особовий склад військової частини підтвердили готовність до виконання завдань за призначенням у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x