Кам’янська громада ділилася досвідом із колегами з Полтавщини і Кіровоградщини

Кам’янська громада ділилася досвідом із колегами з Полтавщини і Кіровоградщини

У межах програми «Маршрути успіхів», проекту #ПУЛЬС, який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID, до Кам’янської об’єднаної громади завітали міські та селищні голови з Полтавської і Кіровоградської областей. «Нова Доба» про це дізналася в Кам’янської міської ради.

Гості відвідали Кам’янщину з метою вивчення досвіду управління фінансами, інфраструктурою, освітою в рамках діяльності об’єднаної громади. Адже деякі громади, які представляли голови, перебувають на шляху об’єднання або нещодавно об’єдналися. Учасники заходу зустрілися з міським головою Кам’янської громади – членом правління Асоціації міст України – Володимиром Івановичем Тіроном та спеціалістами виконавчого комітету. Очільник Кам’янської громади розповів про життя громади, її плани, проблеми та шляхи їх вирішення. Активно обговорювали питання формування бюджету, управління системою освіти, благоустрою тощо.

Після обговорення робочих питань учасники заходу відправилися на екскурсію містом, де гості могли на власні очі побачити досягнення громади щодо благоустрою міста, а саме, площу Героїв Небесної Сотні та сакурову алею. Відвідали також і хлібопекарню ТОВ «Гервест», де працівники продемонстрували технологію виготовлення хлібо-булочних виробів на новітньому обладнанні, як приклад розвитку місцевого підприємництва. Також очільники громад відвідали Кам’янські музеї та Тясминський каньйон. Усі учасники заходу отримали корисний досвід та незабутні враження від відвідин Кам’янки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x