Дитячі оздоровчі табори на Золотоніщині до літнього сезону готові

Дитячі оздоровчі табори на Золотоніщині до літнього сезону готові

Про це повідомили фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Золотоніського районного управління. Разом із представниками райдержадміністрації вони провели комісійні перевірки заміських дитячих оздоровчих таборів у районі з метою належного санітарно-протиепідемічного забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей, створення безпечних умов для їхнього перебування у дитячих закладах, запобігання спалахам гострих інфекційних хвороб та харчовим отруєнням.

Керівникам таборів наголосили на необхідності виконання вимог санітарних норм і правил, зокрема щодо організації належного харчування, водопостачання, водовідведення, умов перебування дітей, проходження працівниками обов’язкових медичних оглядів.

Станом на 13 червня Золотоніське районне управління Головного управління Держспоживслужби в Черкаській області погодило перспективне меню з урахуванням норм, передбачених відповідною постановою Кабінету Міністрів України, та підписаний акт прийомки дитячого оздоровчого табору «Гайдарівець».

У дитячому оздоровчому таборі ТОВ «Журавлик-2017» закінчують підготовчі роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x