Майстер лісу на Уманщині незаконно продавав деревину

Майстер лісу на Уманщині  незаконно продавав деревину

Затримано працівника лісництва за підозрою в незаконній реалізації лісового матеріалу (ФОТО)
Затримали майстра лісу Поташського лісництва державного підприємства «Уманське лісове господарство», який запровадив незаконну схему реалізації лісової продукції без проведення належної процедури та складання відповідних документів, вимагаючи гроші, про це повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Майстер лісу на Уманщині  незаконно продавав деревину

Під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області та Звенигородської місцевої прокуратури слідчими слідчого відділу Тальнівського відділення поліції Звенигородського відділу поліції ГУНП в Черкаській області у скоординованій співпраці з працівниками Управління Служби безпеки України в Черкаській області 13.06.2019 викрито злочинні дії та в порядку ст. 208 КПК України затримано майстра лісу Поташського лісництва державного підприємства «Уманське лісове господарство», який запровадив незаконну схему реалізації лісової продукції без проведення належної процедури та складання відповідних документів, вимагаючи гроші.

Майстер лісу на Уманщині  незаконно продавав деревину

Так, вчора затриманий отримав від громадянина 4 600 гривень за придбання одного вантажного автомобілю лісового матеріалу. Загалом лісник незаконно реалізував три вантажні автомобілі лісової продукції, за що отримав 13 800 гривень

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, в рамках якого проводяться необхідні першочергові процесуальні дії.

Майстер лісу на Уманщині  незаконно продавав деревину

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x