Черкаських школярів за моральний вчинок нагородили планшетами та сенсорними телефонами

Черкаських школярів за моральний вчинок нагородили планшетами та сенсорними телефонами

15 травня 2014 року відбулася церемонія нагородження переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» у м. Києві під керівництвом Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі. Співорганізаторами заходу виступили Інститут інноваційної технології та змісту освіти МОН України та Київський університет ім. Бориса Грінченка МОН України. Серед переможців конкурсу є і черкаські школярі. Про це «Нова Доба» дізналася в Департаменті освіти і науки Черкаської ОДА.

Конкурс перевершив усі очікування – 5134 конкурсні роботи, майже 20 тисяч учасників. Журі визначало переможців у трьох вікових групах школярів, а також серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів коледжів, технікумів, вищих навчальних закладів.

Серед них є і представники Черкаської області. Зокрема, ІІ місце в соціальній секції в категорії «5-8 класи» в номінації «Не будь байдужим» здобули учениця 3-А класу Силка Єлизавета та учениця 8-Б класу Філіпова Марія під керівництвом практичного психолога Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Силки Наталії Анатоліївни.

Силка Єлизавета та Філіпова Марія отримали дипломи Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, дитячу літературу від національного видавництва «Веселка», а від спонсорів Британської торгової марки «Fly» – планшет та сенсорні телефони.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x