Перемога «Альтаїра» в Катеринополі

Перемога «Альтаїра» в Катеринополі

Матч сьомого туру чемпіонату Черкаської області з футболу відбувся у смт Катеринопіль, на стадіоні «Колос». Підсумок гри: «Наша Ряба» (Катеринопіль) – «Альтаїр» (Драбів) – 1:3 (1:2). Арбітри: Є.Цибулько (Канів), В.Лобанов (Золотоніський р-н), І.Баранов (Канів). Голи: В.Погрібний (42 пен.) – С.Біда (20), Д.Бреус (22), Б.Ветушко (67). На 69 хв. В.Погрібний («Наша Ряба») не реалізував 11-метровий удар – воротар. У звітній грі обірвалася рекордна серія «Альтаїру»: п’ять із половиною матчів обласного чемпіонату драбівчани тримали власні ворота на «замку». Втім, відзначимо, що драбівчани гол пропустили все ж з пенальті, а не з гри. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

Неймовірна спека, маса нереалізованих гольових моментів, два пенальті – ось таким запам’ятався вже третій поєдинок драбівчан проти «Нашої Ряби» (двічі суперники зіграли у розіграші Кубка Черкащини).

Гості зі стартового свистка окреслили свої наміри на підсумкову перемогу у звітному матчі. Низка розіграшів кутових у воріт «Нашої Ряби» не приносила бажаного результату, а удар Дмитра Ширая із 24-ох метрів струсонув поперечину господарів поля. Натомість, прудконогому катеринопільцю Вадимові Коріненку вдалося пару раз прослизнути правим флангом драбівчан.

Посеред першого тайму «Альтаїр» з інтервалом у дві хвилини забив два голи. Ваге Саркісян «вишкрябав» м’яч у двох захисників «Нашої Ряби» – і Сергій Біда класним обвідним ударом заправив шкіряну кулю у дальній кут воріт. В наступній атаці Саркісян, підсікши м’яч від лицьової лінії, записав на свій рахунок другий асист у матчі, а Денис Бреус, який у звітному поєдинку грав номінального нападника, ударом головою закріпив перевагу драбівчан в два голи.

Приїжджа команда не збиралася зупинятися на досягнутому. Сергій Біда не зміг перекинути на виході голкіпера «Нашої Ряби», Дмитро Ширай із вбивчої позиції пробив мимо цілі, все той же Біда влучив у захисника, а у Олександра Бичкова не вдався удар напівножицями.

Не реалізувавши низку гольових моментів, гості привезли собі гол в «роздягальню». В’ячеслав Вдовика завалив у карному майданчику Володимира Погрібного і сам постраждалий чітко реалізував одинадцятиметровий удар – 1:2.

Катеринопільці активно розпочали другий тайм: Євген Кобець ледь не поцілив у дальній кут воріт. «Альтаїр» у боргу не залишився – на постріл з ходу Дениса Бреуса у красивому кидку зреагував Юхименко Іван.

Провівши заміни, тренерський штаб Романа Поліщука освіжив гру. Голкіпер «Нашої Ряби» парирував удари Богдана Ветушко та Юрія Дмитренка (зі стандарту), а Денис Бреус пробив вище цілі.

І все ж гості досягли своєї мети на 67-ій хвилині: Дмитро Черниш, уникнувши офсайду, викотив шкіряну кулю під результативний удар Богдана Ветушка – 1:3.

За дві хвилини на протилежній половині поля м’яч влучив в обличчя Володимиру Олефіру і це стало (!) приводом для призначення другого пенальті у ворота приїжджої команди. Напевне, арбітр матчу вирішив, що захисник «Альтаїру» так широко розкрив рота, що міг укусити нападника «Нашої Ряби». Як правило, у подібних ситуаціях правда перемагає – і Ярослав Магльований потягнув удар з «точки» від Володимира Погрібного.

Далі двічі Денис Бреус не зміг із убивчої позиції «розстріляти» голкіпера господарів поля. Гарні шанси відзначитися наприкінці матчу змарнували катеринпільці Вадим Коріненко та Олександр Тупчієнко.

У сьомому турі вперше у чемпіонаті області було зафіксовані нічиї, і одна з них в уманському дербі («Базис» – УТК 2:2) окреслила двійку лідерів сезону, які мають стовідсотковий результат – драбівський «Альтаїр» та «Златокрай-2017» із Золотоніського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x