У Черкасах обговорили відзначення Дня Конституції, Дня Незалежності та Дня міста

У Черкасах обговорили відзначення Дня Конституції, Дня Незалежності та Дня міста

Як відзначатимемо в Черкасах День Конституції, День Незалежності та День міста, обговорили учасники спільної наради під головуванням заступника міського голови Ігоря Волошина. У дискусії взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів виконавчого комітету, а також – представники громадськості міста. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як наголосив Ігор Волошин, міська влада відкрита до нових ідей та пропозицій, які можна буде втілити у Черкасах. Нині триває збір таких думок, аби в підсумку сформувати узагальнене бачення організації святкових заходів у нашому місті.

– Доречно було б, аби такі свята проходили під спільними об’єднавчими гаслами, адже Черкаси – наше спільне місто, і всі ми живемо в єдиній Україні. Тож такі національні свята, як День Конституції та День Незалежності, а також День народження міста – це свято кожної родини. Оскільки це – наше коріння, наша сила і міць. Запрошую усі громадські організації, установи, організації міста та небайдужих містян висловлювати свої думки, ідеї та пропозиції щодо проведення зазначених заходів у Черкасах, – відзначив Ігор Володимирович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x