Землевпорядники Черкащини видали понад сто тисяч витягів із техдокументації

Землевпорядники Черкащини видали понад сто тисяч витягів із техдокументації

За п’ять місяців 2019 року фахівці Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області видали 114239 витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку (НГО) земельної ділянки. За інформацією Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області.

Найбільше таких документів надано щодо земельних ділянок, що розташовані на території Чорнобаївського (18008), Черкаського (12179) і Маньківського (9981) районів Черкащини.

Від загальної кількості 78,2% (89309 шт.) витягів видано на підставі заяв, сформованих через Публічну кадастрову карту в онлайн-режимі, та 24930 шт. – через Центри надання адміністративних послуг.

Довідково:
Нормативну грошову оцінку земельних ділянок здійснюють для визначення розміру земельного податку, державного мита при міні, спадкуванні й даруванні земельних ділянок, орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності, втрат сільськогосподарського й лісогосподарського виробництв, вартості земельних ділянок площею понад 50 гектарів для розміщення відкритих спортивних і фізкультурно-оздоровчих споруд, а також під час розробки показників і механізмів економічного стимулювання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x