У Руській Поляні на воді загинуло дві людини

У Руській Поляні на воді загинуло дві людини

Упродовж доби 17 червня на водних об’єктах області сталося три пригоди, внаслідок яких двоє людей загинули, одну жінку вдалося врятувати. Дві події сталися у селі Руська Поляна Черкаського району на місцевому ставі. Про це інформує пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

О 14:45 до оперативно-координаційного центру Управління надійшла інформація про те, що жителі села знайшли та підняли на берег тіло чоловіка. Загиблим виявився 38-річний місцевий, який потонув під час купання.

Уже ввечері на тому ж місці під час купання почала тонути місцева жителька. Люди, які відпочивали поряд, помітили, як жінка зникла під водою. Пірнаючи на глибину, чоловіки зуміли її знайти та підняти на поверхню. Вже на березі їй була надана невідкладна медична допомога та проведено комплекс реанімаційних заходів. Згодом, коли жінка почала дихати каретою швидкої медичної допомоги врятовану було терміново доставлено до реанімаційного відділення 3-ї міської лікарні. Проте, згодом 63-річна жінка померла.

Ще один випадок на воді стався у селі Берестівець, Уманського району.

Як стало відомо, через необережність на воді почала тонути 16-річна дівчина, яка приїхала до ставу із села Родниківка. Небезпеку помітили місцеві жителі, які змогли врятувати дівчину та доставити її до берега. Молоду дівчину о 20:25 було доставлено до реанімаційного відділення Уманської центральної лікарні.

Загалом, у цьому році на водних об’єктах області зареєстровано 41 пригоду, внаслідок яких 25 осіб загинуло та 20 осіб врятовано. Лише з початку купального сезону вода забрала життя вже 16 громадян, 9-ть за останні три дні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x