Черкасці змагатимуться у співочому конкурсі

Черкасці змагатимуться у співочому конкурсі

Пресконференція щодо фіналу Молодіжного фестивалю-конкурсу «Голос міста Черкаси» відбулася 18 червня в редакції «Нова Доба».

За перемогу у співочому конкурсі змагатимуться конкурсантки Крістіна Жуковська, Анна Македонська, Катерина Сухенко, Наталія Ботвіненко, Анастасія Савранська, Людмила Юрчик та Маргарита Лазарєва. Фінал конкурсу відбудеться до Дня молоді 29 червня в ТРЦ «Хрещатик-Сіті».

За словами директора Департаменту освіти та гуманітарної політики Сергія Воронова, проект спрямований на розкриття творчого потенціалу молоді. Учасники мають змогу поборотися за можливість стати найкращим голосом міста й отримати головний приз заходу – сертифікат на розвиток свого таланту на 30 тисяч гривень.

Як зазначив співорганізатор фестивалю Артем Євтушенко, у Черкасах багато талановитої молоді. Відсутність майданчиків для реалізації здібностей стало поштовхом для створення проекту: «Задум виник після спілкування та співпраці з Павлом Осейком. Тоді вирішили створити вокальний конкурс, обов’язковою умовою якого стало виконання української пісні.

Відбір для участі в проекті тривав сім тижнів. Зареєструвалося 50 учасників, проте демо-версії виступів надіслало близько 40 претендентів. З них у півфінал пройшло 18 співаків, а у фінал семеро.

Організатори підготували сюрприз для містян: запросили виступити українську співачку Марину Тимофійчук (NAVKA).

Дар’я Роженкова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x