Концерт «Мелодії фонтану»

Концерт «Мелодії фонтану»

 Концерт «Мелодії фонтану»

Традиційний концерт-open-air молодих виконавців та композиторів «Мелодії фонтану» у сквері за ОДА. До участі в проект запрошуються талановиті учні та студенти мистецьких закладів України.

А також – зіркові гості!

Цього року – це є авторський проект сопрано, лауреата міжнародних конкурсів Наталії Плонської (Україна-Італія) «Українська пісня та джаз». Ідея: сумістити два окремих стилі: народний та джз. А саме: синтез традиційної української пісні та джазу. Зірковий концертмейтер: завідувачка відділом «Музичне мистецтво естради» Черкаського музичного училища ім. С. С. Гулака – Артемовського – Лариса Красавіна.

Незмінний ведучий – конферансьє Олександр Донець.

Організаторами презентується особливий стиль проведення концертів на відкритому просторі – оупен-ейр . Успіх цього традиційного концерту МІУ додають затишна атмосфера відомого серед містян та гостей скверу за ОДА біля фонтану, розташованого у самому центрі Черкас.

Концерт проходить за підтримки: Міністерства культури України, Київської організації Національної спілки композиторів України, Департаменту культури та взаємозв\’язків з громадськістю Черкаської ОДА, ГО «ІмпрезаТерра» в рамках IV міжнародного фестивалю академічної музики «Музичні Імпрези України».

Дата: 21 червня 2019, 18:00 – 19:30
Де: сквер за Черкаською ОДА

Деталі за посиланням

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x