Святкування Міжнародного Дня Йоги у Черкасах

Святкування Міжнародного Дня Йоги у Черкасах

Святкування Міжнародного Дня Йоги у Черкасах

Організація Об\’єднаних Націй офіційно проголосила 21 червня «Міжнародним Днем Йоги». Унікальний фестиваль пройде у багатьох містах світу та України, у найдовший день року для половини Земної кулі – день сонцестояння. Цей день став глобальною подією, мета якого підкреслити користь йоги для фізичного, розумового та духовного добробуту людини.

Святкування у Черкасах відбудеться в Долині Троянд, починаючи з 16:00. На гостей чекають безкоштовні майстер-класи з різних стилів та направлень йоги від провідних фахівців міста. Це чудова можливість ознайомитися з самою практикою йоги та викладачами різних шкіл Черкас.

Шанувальники музики зможуть насолодитися живою, етнічною, індійською музикою та виступом незвичайного музичного інструменту – хангу. У зоні відпочинку пройде звукова терапія під вібрації співочих, тібетських чаш та австралійського джеріду. Також відбудеться музичний майстер-клас по грі на барабанах за індійською системою коннакол. А у гастрозоні ви зможете спробувати смачні індійські, вегетаріанські страви та солодощі.

Дата: 21 червня 2019, 16:00 – 20:00
Де: Долина троянд

Деталі за посиланням
Телефони для довідок:
068 572 7871
063 153 4600

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x