Драбівчанин обікрав сусіда

Драбівчанин обікрав сусіда

Працівники Драбівського райвідділу міліції встановили особу, що скоїла крадіжку металевих конструкцій з присадибної ділянки 59-річного місцевого жителя. Дії зловмисника підпадають під частину 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції звернувся місцевий житель та повідомив, що з території його дачного будиночку викрадено 28 металевих стовпчиків огорожі. Прибувши за вказаною адресою, працівники міліції розпочали огляд місця події та пошуки можливих свідків. Оглядаючи прилеглу територію, правоохоронці побачили сліди від коліс велосипеда, слід тягнувся городами безпосередньо до ділянки потерпілого. Правоохоронці вирішили перевірити куди він веде і вирушили по ньому. Дорогою стало зрозуміло, що хтось намагався пройти непоміченим, оскільки рухався пересічною місцевістю, уникаючи зайвої уваги.

Слід привів правоохоронців до помешкання 51-річного місцевого жителя. Чоловік побачивши у себе на подвір’ї людей у формі почав нервувати та плутатися в показах. Розуміючи, що ввести правоохоронців в оману йому не вдається, зізнався у вчиненому. Він пояснив, що збирався оновити паркан, а для цього були потрібні матеріали. Не маючи грошей, вирішив «роздобути» необхідні речі у сусіда, який саме займався ремонтом паркану. Крадені речі перевіз до себе додому, проте скористатися ними йому на вдалося – він був затриманий працівниками міліції.
Наразі чоловік дає покази. Слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x