Городищенські правоохоронці викрили наркозбувача

Городищенські правоохоронці викрили наркозбувача

У квартирі місцевого жителя під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили амфетамін, ложки і фольгові згортки з залишками порошкоподібної речовини та електронні ваги. Речові докази вилучили та направили на проведення експертизи. Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

До Городищенських оперативників надійшла інформація, що на території міста місцевий житель збуває психотропну речовину – амфетамін. Під час перевірки інформацію підтвердили. Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні чоловіка правоохоронці знайшли і вилучили амфетамін, ложки і фольгові згортки з залишками порошкоподібної речовини та електронні ваги.

Речові докази направили на експертизу. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x