Золотоніські правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував неповнолітнього

Золотоніські правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував неповнолітнього

Житель Золотоноші побив неповнолітнього та заволодів його мобільним телефоном. Зараз потерпілий на лікарняному з діагнозом струс головного мозку, зловмисника затримали та обрали запобіжний у вигляді тримання під вартою. Інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

До Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки Золотоноші про те, що її неповнолітнього сина побив та пограбував невідомий. Жінка розповіла поліцейським, що хлопець на шкільному стадіоні відпочивав разом з друзями. До них підійшли двоє невідомих та почали розмову. Потім один з них побачив у її сина в руці мобільний телефон та вихватив його з рук. Хлопець намагався повернути свою річ, але зловмисник побив хлопця і втік, забравши телефон.

Працівники поліції, отримавши опис нападника, встановили його місце перебування та затримали. Телефон вилучили.

За словами т.в.о. начальника Золотоніського відділу поліції Богдана Горбачова, зловмиснику оголосили про підозру, йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x