На шполянського сільського голову подали позов до суду

На шполянського сільського голову подали позов до суду

Прокуратурою Черкаської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно сільського голови одного із сіл Шполянського району. Підозрюваний обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди за видачу дозволу на розміщення реклами. Правоохоронцями порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба прокуратура Черкаської області.

Установлено, що посадовець у лютому 2019 року одержав хабар від підприємця в розмірі 10 тис. грн за прийняття виконавчим комітетом сільської ради рішення про дозвіл на розміщення реклами на території села та укладення договору оренди рекламних щитів.

Нагадаємо, незаконні дії сільського голови викрито прокуратурою Черкаської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

За вчинене підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з обмеженням права обіймати державні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x