Журналіст, якого побили в центрі Черкас, помер

Журналіст, якого побили в центрі Черкас, помер

У ніч проти 20 червня перестало битися серце черкаського журналіста та активіста Вадима Комарова. Після жорстокого побиття просто у середмісті він 46 днів перебував у комі. Про це у Facebook повідомив місцевий адвокат Валерій Макєєв.

Вадим Макеєв зазначає, що зі смертю Вадима Комарова непоправної втрати зазнало місто і свобода слова. Адже десятки тисяч містян почасти відслідковували новини саме за його гарячими репортажами.
\”Вбивць та замовників вбивства не знайдено і не покарано… Вбиває байдужість. І не тільки. Два тижні тому я задавав гострі запитання представникам правоохоронних органів щодо абсолютно очевидних речей, пов’язаних із розслідуваннями Вадима Комарова, які, як на мене, дивним чином знаходяться поза увагою слідства, яке, знову ж таки, як на мене, надмірно утаємничено, – зазначив Макєєв. – Суспільство має отримати меседжі надії на ефективне розслідування як самого тепер вже вбивства Вадима, так і тих журналістських розслідувань, які він проводив\”.

Про час та місце поховання Вадима Комарова повідомлять пізніше.

Нагадаємо, жорстокий напад на Комарова стався 4 травня близько 9 години ранку просто у центрі міста. Тоді журналіст отримав кілька ударів по голові важким предметом і відкриту черепно-мозкову травму. Чоловік переніс дві важкі операції, однак зі стану коми так і не вийшов. Правоохронці відкрили кримінальне провадження як замах на умисне вбиство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x