Дівчина із Родниківки, яка ледве не потонула, померла в реанімації

Дівчина із Родниківки, яка ледве не потонула, померла в реанімації

Речник управління ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко нещодавно повідомляв, що лише за 3 дні під час купання загинуло 9 осіб. Про це «Нова Доба» дізналася з Уманського міського порталу. Серед постраждалих є діти:
− Прикрий випадок стався у селі Берестівець Уманського району. Через необережність на воді почала тонути 16-річна дівчина, яка приїхала до ставу із села Родниківка. Небезпеку помітили місцеві жителі, які змогли врятувати дівчину та витягли її на берег. Дівчину о 20:25 доправили до реанімаційного відділення Уманської центральної лікарні.

Після кількох днів перебування у реанімаційному відділенні дівчина померла, не прийшовши до тями. Про непоправну втрату – смерть учениці 10 класу Братченко Тетяни – повідомляють на сторінці Родниківської ЗОШ І−ІІІ ступенів імені Т. Шевченка Уманської районної ради.

− Загалом цього року на водних об’єктах області зареєстровано 41 пригоду, внаслідок яких 25 осіб загинуло та 20 осіб врятовано. Лише з початку купального сезону вода забрала життя вже 16 громадян, 9-ть – за останні три дні, – підсумував Костянтин Проценко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x