5 км дороги у селі Гереженівка на Уманщині розпочнуть ремонтувати цього тижня

5 км дороги у селі Гереженівка на  Уманщині розпочнуть ремонтувати цього тижня

Цього тижня розпочнуть поточний середній ремонт на автодорозі Н-16 у селі Гереженівка Уманського району, повідомляють в в прес-службі САД у Черкаській області.
На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області на автодорозі державного значення загального користування Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань наприкінці цього тижня розпочнуться роботи із поточного середнього ремонту на ділянці км 212+233 – км 217+223 у селі Гереженівка Уманського району. Роботи з поточного середнього ремонту цієї ділянки дороги проводитимуться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №130-р від 06.02.2019р. «Про затвердження переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2019 році…»
Проектом з поточного середнього ремонту передбачено проведення робіт на п’яти кілометрах ділянки автодороги Н-16 у селі Гереженівка, зокрема, буде проведено комплекс робіт з посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону на проїжджій частині, влаштування з’їздів з автодороги, влаштування дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження, влаштовано автономне освітлення одного пішохідного переходу у населеному пункті.
Внаслідок тривалої експлуатації, інтенсивного руху великовагового транспорту, постійного недофінансування дорожньої галузі протягом останніх десятиріч, автомобільна дорога Н-16 зазнала значних руйнувань дорожнього покриття і потребує проведення відповідних ремонтних робіт.

Шановні водії, САД у Черкаській області звертає вашу увагу на те, що на час проведення поточного середнього ремонту на ділянці км км 212+233 – км 217+223 автодороги Н-16, рух автомобілів буде ускладнено.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області рекомендує водіям легкового та великовагового транспорту заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.

А також закликає водіїв будьте пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дбайте про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди! Будьте уважними та взаємоввічливими.

5 км дороги у селі Гереженівка на  Уманщині розпочнуть ремонтувати цього тижня

На фото: стан автодороги Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 212+233 – км 217+223 до поточного середнього ремонту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x