Кабінет Міністрів виділив кошти на розвиток за подання Геннадія Бобова

Кабінет Міністрів виділив кошти на розвиток за подання Геннадія Бобова

Кабінет Міністрів на своєму засіданні ухвалив рішення щодо субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Кошти отримали далеко не всі райони та округи. Адже їх виділення залежить від активності народного депутата і його можливостей. Однак Геннадій Бобов домігся того, щоб кошти були спрямовані на об’єкти 196 виборчого округу.

Згідно з рішенням Кабміну, цього року профінансують будівництво дитячих майданчиків у Межирічі Канівського району, Василькові та Топильній Шполянського району. Окрім того, 540 тисяч гривень спрямують на реконструкцію дошкільної установи «Вогник» під районний дитячий оздоровчий табір у селі Сахнівка Корсунь-Шевченківського району; 800 тисяч гривень – на капітальний ремонт сміттєзвалища твердих побутових відходів Селищенської сільської ради Корсунь-Шевченківського району, а також на капітальний ремонт у Селищенському НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I–III ступенів». Всього на округ спрямують 2 мільйони гривень.

Народний депутат говорить, що це не останній транш цього року. «Я вже подав до Кабінету міністрів ще один запит на 2 мільйони гривень і переконаний, що там знайдуть можливості для виділення коштів. Щороку мені вдається домовлятися з урядом і подавати на його розгляд інфраструктурні проекти, реалізації яких потребують громади. Відбір таких проектів відбувається в тісній співпраці з органами місцевого самоврядування. Якщо державних коштів не вистачає, то я залучаю приватні кошти і допомагаю реалізувати проект. Так, наприклад, було із реконструкцією центральної площі Корсуня-Шевченківського. Ми разом реалізували цей проект за допомогою фінансування держави, яке я вибив у Кабміні, і за власні кошти», – говорить Геннадій Бобов.

Загалом же за останні 5 років вдалося реалізувати чимало масштабних проектів.

«Модернізація котельні в Корсуні-Шевченківському на вулиці Другого Українського Фронту, оновлена теплиця юннатів у місті та нова система опалення в районному центрі дитячої та юнацької творчості; нова свердловина в Городищі та ремонт покрівлі у школі; капітальний ремонт водогону в Катеринополі та заміна 152 вікон у школі у Вікниному – всі ці проекти здійснили за моєї підтримки. Чесно кажучи, у зв’язку з нинішньою політичною ситуацією в державі я не очікував, що уряд виділить кошти в червні. Тому я за власний кошт ще місяць тому закупив дитячі майданчики для Топильної та Василькова. Їх якраз виготовляють на підприємстві за нашим замовленням. Тож зараз маємо на два майданчики більше, ніж очікували, тобто цього року встановлять не 15, а 17. Буде більше радості дітлахам!» – говорить Геннадій Бобов.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x