Катеринопільчанок вчили займатися бізнесом

Катеринопільчанок вчили займатися бізнесом

З метою підвищення ефективності процесу працевлаштування, служба зайнятості пропонує клубну форму роботи для безробітних жінок. Нещодавно у приміщенні Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості відбулося чергове засідання клубу «Успішна жінка» за участю 12 пошукачів роботи. Мета засідання – мотивувати жінок, які залишилися без роботи до започаткування власної справи, визначення можливих варіантів самозайнятості, розширення уявлення щодо ведення власної справи, зокрема, у галузі сільського господарства та зеленого туризму. Про це інформує Катеринопільська районна філія ОЦЗ.

У ході заняття учасниці дізналися про принципи формування передумов для заняття підприємницькою діяльністю, розглянули деякі варіанти самозайнятості та обмінялися життєвим досвідом.

«Вважається, що бізнес — заняття для чоловіків. Але це далеко не так. І досвід успішних бізнес-леді показує зворотну ситуацію. У сучасному урбанізованому світі глобального Інтернету і величезних можливостей можна зробити свою справу прибутковою і успішною, а служба зайнятості всіляко сприятиме і підтримуватиме підприємців-початківців, надаючи соціальні послуги», – коментує директор районної філії Тетяна Кондратенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x