Затримали чоловіка, який обікрав домоволодіння жителя Золотоноші

Затримали чоловіка, який обікрав домоволодіння жителя Золотоноші

Ним виявився раніше судимий місцевий житель. Чоловік проник на територію домоволодіння потерпілого та вчинив крадіжку. Речові докази вилучено частково. Відкрито кримінальне провадження. Сектор комунікації поліції Черкаської області.

До Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя міста про те, що з території його домоволодіння викрадено велосипед, продукти харчування та грошові кошти в сумі 1000 гривень.

Як розповів т.в.о. начальника Золотоніського відділу поліції Богдан Горбачов проведеними пошуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий житель Золотоноші. Його затримали за межами міста, в одному із сіл Золотоніського району. У скоєному він зізнався. Розповів, що не працює, а крадіжку вчинив через брак коштів. Знайшов, де господар будинку ховав ключі та потрапив в будинок. Частину речей сховав у кущах, кошти витратив на власні потреби.

Речові докази вилучено частково. За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x