Сьогодні в Черкасах перекриють рух, тролейбуси змінять маршрути

Сьогодні в Черкасах перекриють рух, тролейбуси змінять маршрути

Одне з найбільш улюблених свят містян сьогодні відбудеться у Черкасах — випускний. Програму заходу повідомив у Фейсбуці заступник міського голови Черкас Ігор Волошин:

о 17.30 — шикування колони випускників на площі Б.Хмельницького; о 18.00 — початок руху колони; о 18.30 — початок урочистостей на Соборній площі; о 19.15 — урочистий вальс випускників.

У звязку із проведенням Дня випускника, відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради «Про тимчасову заборону руху транспортних засобів», сьогодні, 26 червня, буде обмежено рух транспорту:

– з 17.30 до 18.00 – з непарного боку бульвару Шевченка між вул. Богдана Хмельницького та вул. Митницькою, для шикування колони випускників заходу «День випускника школи»;

– з 17.30 до 20.00 – бульваром Шевченка між вул. Байди Вишневецького та вул. Остафія Дашковича, для проведення урочистостей «День випускника школи» на площі Соборній.

Із 15:00 до 16:00 бульваром Шевченка між вул. Байди Вишневецького та вул. Остафія Дашковича буде змінено рух тролейбусів.

Тролейбуси рухатимуться наступним чином:

Маршрути №1/1А:
«Санаторій «Україна» — Площа Слави — Санаторій «Україна»»
«ЧЛФЗ «Аврора»/вул. Пацаєва — Залізничний вокзал» з 18:30 до 20:00

Маршрут № 2 — без змін;

Маршрут № 3 — відмінено рейс на час відправлення 17:07 із «Залізничного вокзалу»

Маршрут № 4 — в прямому напрямку рух до вул. Момота по пр.Хіміків, вул. 30 років Перемоги, вул. Руставі, вул. Одеській, вул. Онопрієнка, вул. Смаглія, вул. Олексія Панченка, і в зворотному напрямку.

Маршрут № 7А:
«Тролейбусний парк — Тролейбусний парк» шляхом руху по вул. Чорновола, бул. Шевченка, вул. Смілянській, пр. Хіміків.
«Тролейбусний парк — Тролейбусний парк» шляхом руху по пр. Хіміків, вул. Смілянській, бул. Шевченка, вул. Чорновола, пр. Хіміків.

Маршрути № 8,8Р — без змін.

Маршрут №10:
«Річковий вокзал — вул. Сумгаїтська» по вул. Припортовій, бул. Шевченка, вул. Смілянській, вул. 30 років Перемоги і в зворотному напрямку (з 18:30 до 20:00);
«вул. Олени Теліги — Площа Слави» по вул. 30 років Перемоги, вул. Сумгаїтській, вул. Одеській, вул. Грушевського, бул. Шевченка і в зворотному напрямку (з 17:30 до 20:00).

Маршрути №11,12,14 та 50 – без змін.

*Спецрейси з ПАТ «Азот» виконуються без змін, а рейси, які стають на маршрут №7А рухатимуться по пр. Хіміків, вул. Смілянській, бул. Шевченка, вул. Чорновола, пр. Хіміків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x