П’ять тисяч гостей очікується на п’ятому щорічному святі Івана Купала на Смілянщині

П’ять тисяч гостей очікується на п’ятому щорічному святі Івана Купала на Смілянщині

Традиції, народні гуляння та мистецтво очікують у селі Самгородок Смілянського району 6 липня. Там п’ятий рік поспіль гості не лише з Черкащини, а й усієї України святкуватимуть Івана Купала. Масштаби свята зростають з кожним роком, і цього разу організатори чекають на пʼять тисяч гостей!

Окрім кількості відвідувачів, розвивається і культурна програма. Цього разу на гостей свята очікує колектив «Лісапєтний батальйон». Після них на сцені виступатимуть київський кавер-гурт «Crazy Train» і спеціально запрошений діджей, який працюватиме до світанку. У денний час творчість краю представить його самодіяльність, танцювальна школа «Шторм», черкаський колектив «Пісенне мереживо» та вокальний гурт «Унісон». Про це повідомляє пресслужба організаторів.

На гостей свята чекають конкурси, призи, творча й дитяча зони. У творчій зоні можна взяти участь у різноманітних майстер-класах: традиційне плетіння вінків з трав, лозоплетіння тощо. У свою чергу, дитяча зона з батутами та гірками розважатиме юних відвідувачів. Аніматори залучатимуть дітей до різноманітних ігор та активностей.

Ведучі Івана Купала – Анна Шатна та Максим Дубінський. Свято відбудеться 6 липня у с. Самгородок Смілянського району. Початок – о 15:00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x