На Христинівщині вибухнула літня кухня (ВІДЕО)

На Христинівщині вибухнула літня кухня (ВІДЕО)

У селі Синиця, Христинівського району в результаті вибуху газу зруйновано літню кухню, під час події постраждала господиня. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

19 травня, о 8:40, до оперативно-диспетчерської служби Христинівського райвідділу ДСНС у Черкаській області від чергового Христинівської РДА надійшло повідомлення про вибух газу в літній кухні на території приватного домогосподарства по вул. Пролетарська, 9 у селі Синиця.

Подія сталася о 06:05, коли господиня зайшла в помешкання, аби приготувати на газовій плиті сніданок.

За попередніми даними, фахівцями ДСНС було встановлено, що вибух в помешканні стався в наслідок надмірної концентрації газоповітряної суміші без подальшого горіння. Під час вибуху стіни споруди були повністю зруйновані.

На місці події під залишками даху під час розбору конструкцій волонтерами-рятувальниками Синицької сільської ради було виявлено 42- річну господиню будинку.

Потерпілу, автомобілем було терміново доставлено до травматологічного відділення Уманської міської лікарні, стан жінки, яка отримала понад 30% опіків тіла та політравми, оцінюється як важкий.

На місці працює оперативна група управління ДСНС та аварійна бригада ПАТ «Уманьгаз».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x