25 кримчан проголосують у Черкасах на виборах

25 кримчан проголосують у Черкасах на виборах

У понеділок секретар міської ради, в.о. міського голови Віктор Білоусов провів нараду з головами виборчих комісій щодо проблемних питань матеріально-технічного забезпечення позачергових виборів Президента України, депутатів Черкаської міської ради та Черкаського міського голови 25 травня 2014 року. Повідомляють у міській раді.

У ній також взяли участь перший заступник міського голови Віктор Беззубенко, керівники кількох департаментів Черкаської міської ради, представники Соснівського і Придніпровського райвідділів міліції та ін.

Щодо організації підготовки дільниць до проведення вищезазначених виборів, то, як зазначила директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук, станом на сьогодні стовідсотково забезпечено приміщеннями, меблями та оргтехнікою 95% дільниць. За добу завершиться доукомплектування решти (33) дільниць.

За словами Лілії Миколаївни, завершується вирішення й інших питань. Так, своєчасно передано на дільниці списки виборців, за сьогодні та завтра буде надруковано та передано й уточнені списки. Немає проблем і з видачею кабінок та скриньок для голосування. Минулої п’ятниці держказначейством підкріплено платежі на придбання канцтоварів. На виборах виявили бажання голосувати 25 громадян, які з відомих причин переселилися до Черкас із Криму.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x