Чорнобаївським учням розповіли, як обрати професію

Чорнобаївським учням розповіли, як обрати професію

Профорієнтаційна робота фахівців служби зайнятості з учнівською молоддю продовжується і в літній період. Так, нещодавно, в пришкільному таборі Чорнобаївської гімназії для 75 учнів проведено інтерактивний захід «Я обираю професію» та професіографічну екскурсію до Чорнобаївського районного сектору управління ДСНС у Черкаській області. Інформують у Чорнобаївській РДА.

Під час заходів діти знайомилися з послугами служби зайнятості для молоді, в тому числі з використанням сучасних інтернет-ресурсів, дізнавалися про актуальні професії сьогодення та нові підходи до вибору професії. Звичайно, все відбувалося в ігровій формі, що особливо подобалося учням.
Пізнавальними та мотивуючими стали вікторини, ігри, конкурси «Відгадай професію», «Пізнай та зобрази професію», «Від ознаки – до професії» та інші. Учні брали активну участь у конкурсах малюнків «Найцікавіша професія», прислів’їв та приказок «Ми багато знаємо», а ще знайомилися з професійним астропрогнозом. Як наслідок, діти виявили бажання відвідати районний сектор управління ДСНС, познайомитися з фахівцями установи, більше дізнатися про особливості роботи пожежників та рятувальників, і ще краще пізнати себе. Дякуючи фахівцям, школярі взяли участь у практичних заняттях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x